Passionate Bulkboek organiseert een marathon met 36 uur literaire voordrachten

Next Post
Previous Post

Op 1 en 2 oktober 2021 vindt de Passionate Bulkboek Literaire Marathon plaats. Het evenement wordt georganiseerd bij en in samenwerking met debatpodium Arminius in Rotterdam. Tijdens een programma dat twee aaneengesloten dagen beslaat, dragen maar liefst 300 bekende auteurs voor. Dit ter gelegenheid van het feestelijke 25-jarige jubileum van Passionate Bulkboek.

De Passionate Bulkboek Literaire Marathon staat voor 36 uur literaire voordrachten in de bijzondere ambiance van debatpodium Arminius, te Rotterdam. De marathon duurt van vrijdag 1 oktober 13.00 uur tot de nacht van zaterdag 2 oktober op zondag 3 oktober om 01.00 uur. Het evenement is vrij toegankelijk. Als gevolg van de huidige coronamaatregelen dienen bezoekers een gratis kaartje te bestellen voor een tijdvak naar keuze. Ook zal dit bijzondere evenement de volledige 36 uur via een online livestream vanuit huis te volgen zijn.

Gezien de historie van Passionate Bulkboek op het gebied van leesbevordering zijn onze educatieve programma’s leidend bij de programmering. Zowel Jonge Jury-auteurs, finalisten en winnaars van Write Now!, genomineerden voor De Inktaap, schrijvers die de Dag van de Literatuur bijwoonden én andere auteurs met een stevige binding met educatie zullen de revue passeren. Denk aan zwaargewichten van de Nederlandse literatuur naast nieuw talent.

Passionate Bulkboek biedt al 25 jaar educatieve programma’s aan voor jongeren in het kader van leesbevordering. Zij is verantwoordelijk voor (de uitvoering van) de Anna Blaman Prijs, de Dag van de Literatuur, de Dag van het Literatuuronderwijs, Er Was Eens, De Inktaap, Jonge Jury, Nationale Mediatheek Trofee, en Pabo Leest!. [website]

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.