Bouw je eigen (miniatuur) boekenhoekje

Next Post
Previous Post

Als je ook op zoek bent naar creatieve activiteiten om de lange dagen die we nu noodgedwongen thuis moeten doorbrengen op te vrolijken, is dit een leuk project. Een bouwpakket waarmee je een schitterend boekenhoekje in elkaar knutselt.  

Robotime DIY Miniature Dollhouse Kit DG102-Sam’s Study met LED licht, gereedschap en instructie in Engels. Met veel miniaturen, foto’s en frame, boek plank en boeken, stoel, trapje, etc. Incl alle benodigde gereedschappen, lijm, schuurpapier, etc. Engelse instructies laten je zien hoe stap voor stap de opbouw verloopt. Verwachte tijd om het in elkaar te zetten: 20 uren. Voor iedereen die van knutselen en boeken houdt.

In het modelbouwpakket Sam’s Study zit alles wat nodig is om de diverse onderdelen in elkaar te knutselen, inclusief lijm en verf. Het eindresultaat is 190mm hoog x 225mm breed x 185mm diep en er is zelfs voorzien in verlichting.

<< Het pakket is o.a. te koop bij bol.com >>

Verwachte tijd om het in elkaar te zetten: 20 uur. Voor iedereen die van knutselen en boeken houdt.

Op YouTube zijn meerdere video’s te vinden die in beeld brengen wat er komt kijken om de bouw van Sam’s Study tot een goed eind te brengen. De video hieronder is gemaakt door Michelle In Minneapolis.

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.