‘Alweer een bestseller’ – tips en belevenissen van twee literair agenten

Next Post
Previous Post

sebes-bestseller-2016Paul Sebes, Willem Bisseling
Alweer een bestseller
tips en belevenissen van twee literair agenten

Querido, oktober 2016
240 pagina’s
> paperback € 17,50 nu voor € 7,90 | kijk bij bol.com
> e-book € 9,99 | kijk bij bol.com

Veel mensen hebben de wens om een boek te schrijven, maar worden geconfronteerd met kwesties waar ze niet mee bekend zijn: wat is een goede plot, hoe schep je sfeer, hoe bouw je spanning op, wat kun je over stijl zeggen, wat is perspectief en hoe creëer je geloofwaardige personages? Maar ook: hoe vind je een uitgever en hoe onderhandel je over een contract?

De literair agenten Paul Sebes en Willem Bisseling geven in Alweer een bestseller het antwoord op al deze (en nog veel meer) vragen, en larderen hun tips met spannende belevenissen en hilarische gebeurtenissen uit het boekenvak.

Paul Sebes (1965) zit al meer dan vijfentwintig jaar in het boekenvak. Hij studeerde literatuurwetenschap en sociologie aan de Universiteit Leiden en werkte jarenlang bij uitgeverij Prometheus/Bert Bakker. In 1998 startte hij het eerste agentschap voor Nederlandstalige auteurs.
Willem Bisseling (1982) heeft Nederlandse taal en cultuur en literatuurwetenschap gestudeerd aan de Universiteit Leiden en haalde een master editing aan de Universiteit van Amsterdam. In 2006 begon hij als literair agent bij Sebes & Bisseling.

zie ook…

Next Post
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.