Rijks, Masters of the Golden Age (XL)

Next Post
Previous Post

rijks-2016Marcel Wanders
Rijks, Masters of the Golden Age
paintings from the Gallery of Honour

Uitgeverij Komma, augustus 2016
gebonden, 460 pagina’s, 35 x 25 cm
ISBN 9789491525292,
verkoopprijs € 139,- (bestel)

Begin dit jaar werd het kunstboekproject ‘Rijks, masters of the Golden Age; Paintings from the Gallerij of Honour’ van Marcel Wanders gepresenteerd en het werd alom uiterst positief besproken. Heel groot (50×70 cm), maar ook heel erg duur, ruim 6.000 euro, en daarmee voor weinigen bereikbaar (zie elders bij BoB).

Gelukkig komt er nu ook een versie beschikbaar die beter betaalbaar is. Deze gebonden uitgave met een afmeting van 25×35 cm en een omvang van 460 pagina’s is een prachtig bezit, uitstekend verzorgd, goud op snee en gebonden in een kunstleren band voorzien van goudfolie.

Dit boek is een schitterend bezit, maar ook geweldig om kado te geven.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5sk3Mui5H8U[/youtube]

Het boek ademt met zijn klasse, grandeur en vakmanschap vervlogen tijden en tegelijkertijd is het een staaltje van moderne technieken en inzichten gekoppeld aan kunstzinnigheid en bevlogenheid – een unicum! Met bijdragen van onder meer Ferran Adrià, David Allen, Alain de Botton, Anton Corbijn, Angela Missoni, Jimmy Nelson, Erwin Olaf en vele meer. De kalligrafie is verzorgd door Brody Neuenschwander and Massimo Polello. Engelstalig.

bestel-1

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.