‘Over het nut van confituur’ – gratis geschenk op de dag van de Onafhankelijke Boekhandel

Next Post
Previous Post

confituur-2013Geert van Istendael
Over het nut van confituur

Confituur, Verbond van onafhankelijke boekhandels, december 2013
28 pagina’s, 23 x 28 cm
U krijgt het (Vlaamse) boekhandelsgeschenk vanaf 12-12-13 geheel gratis bij elke aankoop van min € 12,50.


12 · 12 · 13 Dag van de Onafhankelijke Boekhandel

Confituur bevat alle soorten fruit. Het is een smeltkroes van vormen, kleuren en smaken. Confituur is ook een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels. Op donderdag 12 december 2013 staan de spots gericht op deze kwaliteitsvolle winkels, deze culturele ontmoetingsplaatsen.

Voor de tweede maal komt Confituur, de Vlaamse bond van onafhankelijk boekhandelaren, met een Boekhandelsgeschenk. Het wordt vanaf 12 december bij de deelnemende boekhandelaren gratis verstrekt bij besteding van minimaal €12,50.

OVER HET NUT VAN CONFITUUR – Schrijver, essayist, dichter en vertaler Geert van Istendael schreef een blijmoedig verhaal, een levenslustige vertelling, een hartverwarmende fabel over liefde, boeken en confituur.
Judith Vanistendael maakte bij de fabel van haar vader drie grote tekeningen die alle drie op een dubbele pagina zijn afgedrukt.
‘Over het nut van confituur’ telt 28 pagina’s, 230 x 280mm. Omslagontwerp en vormgeving zijn van Steven Theunis van Armée de Verre.

In 2012 vond de eerste Dag van de Onafhankelijke Boekhandel plaats. Toen werd het boekje Wie slim is vist hier, geschreven door Marc Didden, kado gedaan.

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.