‘Memoires van een biograaf’ – Onno Blom in de voetsporen van Jan Wolkers

Next Post
Previous Post

7 maart 2018 | Vorig jaar verscheen de prachtige biografie van Jan Wolkers, geschreven door Onno Blom. Vandaag verschijnt in de reeks privé-domein het boek ‘Memoires van een biograaf’, waarin hij vertelt over zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte en de tien jaar dat hij aan de biografie van Wolkers werkte.

Onno Blom
Memoires van een biograaf
In de voetsporen van Jan Wolkers
De Arbeiderspers, maart 2018
> o.a te koop bij bol.com

Dit is een autobiografie van een biograaf. Een eerlijke, intieme, sprankelende en geestige kroniek van intense toewijding en met gevoel voor het menselijk tekort.

Bij het werken aan de opdracht van zijn leven – het schrijven van de biografie van Jan Wolkers – hield Onno Blom meer dan tien jaar lang notities bij van zijn ontdekkingen, ontmoetingen en overdenkingen. En van zijn herinneringen aan de laatste jaren van Wolkers, toen hij met hem bevriend raakte. (uitgever)

Boekpresentatie
Op woensdag 7 maart om 20.30 uur wordt in boekhandel Kooyker te Leiden het nieuwe boek van Onno Blom ten doop gehouden. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Karina Wolkers.

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.