Lezing over Theo van Hoytema in het Steendrukmuseum

Next Post
Previous Post

Het Nederlands Steendrukmuseum organiseert op zaterdag 24 maart een exclusieve lezing bij de tijdelijke expositie ‘Natuurgetrouw Getekend’.

Lezing – Zaterdag 24 maart 2018 om 14.00 uur wordt in het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard een lezing gehouden over de prentkunst van de kunstenaar Theo van Hoytema.

De lezing wordt gegeven door gastconservator en grafiekkenner Aat Vervoorn. Hij zal de bezoeker meenemen door het bijzondere oeuvre van Theo van Hoytema, één van de grootste prentmakers in de Nederlandse kunstgeschiedenis.

Tentoonstelling – Momenteel is er in het Nederlands Steendrukmuseum een overzichtsexpositie te zien van het lithografische werk van deze beroemde kunstenaar die 100 jaar geleden overleed. Deze expositie is nog t/m 2 april 2018 te bezoeken.

  • Voor de lezing wordt buiten de reguliere entreeprijs van het museum geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Het Nederlands Steendrukmuseum is gevestigd in het CAROLUS Gebouw, Oranje Nassaustraat 8 te Valkenswaard. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur. Entree: t/m 12 jaar en Museumkaart: gratis; 13 t/m 18 € 4,00; vanaf 18 jaar: € 6,00 .
  • Meer info: zie www.steendrukmuseum.nl.

 

Next Post
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.