Goed nieuws voor verzamelaars van de Franse Bibliotheek van uitgeverij Van Oorschot

Next Post
Previous Post

De Franse Bibliotheek, vanaf 1991 uitgegeven door Van Oorschot, presenteert voornamelijk romans en bij uitzondering ook poëzie. Begin jaren negentig leek de tijd rijp voor zowel een goed overzicht van klassieke werken uit de 16e tot de 20e eeuw als voor het onder de aandacht brengen van belangrijke hedendaagse schrijvers.

Inmiddels bestaat de Franse Bibliotheek uit 32 delen. Klassieke parels als De verliefde duivel, Doolhof der liefde, Ywein de ridder met de leeuw, Portugese brieven en De prinses van Clèves, modern-klassieke parels als Dominique, Indrukken van Afrika & Nieuwe indrukken van Afrika en Een droom vreemd en indringend; en meerdere werken van de beste hedendaagse Franse schrijvers zoals Bergounioux, Bon, Detambel, Desbordes, Echenoz, Lamarche…

Ze werden allemaal langer dan vijf jaar op voorrraad gehouden voor de volle prijs. Maar nu worden de nog leverbare titels voor een buitengewoon aantrekkelijke prijs aangeboden in de Oorshop. Alle paperbacks voor slechts  € 5,00 en de echt gebonden uitgaven met stofomslag voor maar € 10,00.

Dit is een mooie gelegenheid om uw verzameling ‘Franse Bibliotheek’ aan te vullen.

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.