‘Feyenoord de Grootste’, het grootste Nederlandse sportboek

Next Post
Previous Post

feyenoord-2016-2

9 september 2016 – Willem van Hanegem heeft gisteren in De Kuip het eerste exemplaar onthuld en in ontvangst genomen van ‘Feyenoord de Grootste’, het dikste, het zwaarste en het grootste sportboek ooit gemaakt in Nederland.

Het XXL-boek met de hoogte- en dieptepunten in de historie van voetbalclub Feyenoord heeft 860 pagina’s met 3275 foto’s, is 45 x 45 cm groot en weegt maar liefst 30 kg. Het is gedrukt in een gelimiteerde oplage van 1908 (het oprichtingsjaar van Feyenoord) exemplaren en is te koop voor 999 euro.

BESTEL DIT BOEK

Tijdens de officiële presentatie van het XXL-boek op de tweede verdieping van het Maasgebouw kregen verschillende clubiconen een exemplaar overhandigd. Naast Van Hanegem waren dit Gerard Kerkum, Wim Jansen, Ben Wijnstekers, Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst.

‘Feyenoord de Grootste’ is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen de supporters, Feyenoord, Kick uitgevers en DrukwerkMAX.

feyenoord-2016-1

In onderstaande video vertelt Jaap Visser, van Kick Uitgevers, meer over het project ‘Feyenoord de Grootste’ (upload Feyenoord, 29 dec. 2015)


en tot slot een leuke promotiefilm (23 sept. 2016)

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.