‘De drie bestaat niet’ – wandel mee met Gerbrand Bakker

Next Post
Previous Post

In de nieuwe reeks: Van Oorschot Terloops nemen schrijvers je mee op hun favoriete wandeling. In ‘De drie bestaat niet’ is dat Gerbrand Bakker, over de wandelroutes in de nabijheid van zijn huis in de Eifel.

• Gerbrand Bakker
De drie bestaat niet
een wandeling
Van Oorschot, juni 2020
9789028220058, paperback met flappen, € 12,50
o.a. te koop via bol.com >>


Eerst vindt Gerbrand Bakker de wandeling te ver, dan te koud, een derde keer verdwaalt hij, en ten slotte komt hij erachter dat wandelroute 1, die langs zijn huis in de Eifel loopt, verdomd moeilijk te volgen is. Markeringen zijn verdwenen, bomen omgevallen, pijlen spreken elkaar tegen. Dit kan zo niet langer: Bakker besluit de route opnieuw te gaan markeren.
Wat volgt is een onweerstaanbaar geestig verslag van een fervent wandelaar die gewapend met een lijmpistool en tientallen markeringsschildjes tekens aanbrengt die de toekomstige wandelaar de juiste route moeten wijzen. (uitgever)

Door Bakkers montere en laconieke stijl verandert de lezer maar al te graag in de wandelaar die de schrijver op de 1 wil volgen.

De reeks ‘Van Oorschot Terloops’ kent nu de volgende deeltjes:

(klik op de titels voor meer info via bo.com)

In ‘Van Oorschot Terloops!’, een reeks handzame boekjes, neemt in elk deel een schrijver je mee op zijn of haar favoriete wandeling. De boekjes, van ca. 80 pagina’s, zijn rijk geïllustreerd met kaarten, tekeningen, en foto’s. Eind april 2020 verschenen de eerste twee deeltjes.

 

Next Post
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.