‘De boekwinkel’ – het romantische debuut van Deborah Meyler

Next Post
Previous Post

meyler-boekwinkel-2013Deborah Meyler
De boekwinkel

The House of Books, december 2013
Paperback, 368 pagina’s
ISBN 9789044343663, verkoopprijs € 18,95
[te koop bij bol.com]

Het (romantische) debuut van Deborah Meyler (Manchester, UK), The Bookstore, verscheen in september van dit jaar tegelijk in de Verenigde Staten en in Engeland. De Nederlandse versie is nu gereed en wordt uitgegeven bij uitgeverij The House of Books.

Esmee studeert kunstgeschiedenis in New York. Ze houdt van de stad en is stapelverliefd op haar vriend. Tot Mitchell haar dumpt – net voordat ze hem wil vertellen dat ze zwanger is. Esmee besluit haar kind alleen op te voeden. Ze vindt een baantje bij De Uil, een rommelige tweedehands boekwinkel in Manhattan, met een kleurrijke personeelsbezetting en een aantal tijd-, tact- en thuisloze vaste bezoekers. In De Uil voelt Esmee zich op haar gemak. Tot de berouwvolle Mitchell alles op alles zet om haar terug te krijgen.

Deborah Meyler vertelt over haar boek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7kPFKAYrn3Q[/youtube]upload Simon & Schuster Books, 25 sept 2013

Deborah Meyler – Deborah Meyler is geboren in Manchester. Ze studeerde in Oxford en verhuisde vervolgens naar New York waar ze zes jaar in een boekwinkel werkte. Nu woont Deborah met haar gezin in Cambridge, waar ze werkt aan haar volgende roman.

over dit boek…

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.