‘Brief aan vader’ – Maarten Biesheuvel kiest zijn mooiste verhalen

Next Post
Previous Post

biesheuvel-vader-2015Maarten Biesheuvel
Brief aan vader
Een keuze uit eigen werk

Uitgeverij G.A. van Oorschot, februari 2015
Paperback
ISBN 9789028260863, verkoopprijs € 19,95
[bestel]

Toen in 2008 het driedelige, gebonden Verzameld werk van J.M.A. Biesheuvel verscheen, had de auteur volgens eigen zeggen de gewaarwording dat hij verdwenen was: in zijn eigen verzameld werk.

Maar Biesheuvel is er nog! Ook na 2008 bleef hij schrijven en publiceren, met name in Hollands Maandblad en bij bibliofiele drukkers. Een van deze nieuwe verhalen, ‘Brief aan Vader’, las hij vorig jaar voor in een reprise van het tv-programma ‘Hier is… Adriaan van Dis’. Hij maakte daarmee diepe indruk (fragment).

Voor de eerste keer presenteert Biesheuvel zijn keuze uit eigen werk, de verhalen die hemzelf het dierbaarst zijn, en vulde deze aan met nog niet eerder gebundeld werk.

boekpresentatie – ‘Brief aan vader’ werd gepresenteerd tijdens de uitreiking van de eerste J.M.A. Biesheuvelprijs op zaterdag 14 februari 2015, in het Manor Hotel te Amsterdam.

speciale uitgave – Voor de verzamelaar en bibliofiel wordt een bijzondere editie van ‘Brief aan vader’ uitgebracht in een oplage van 100 exemplaren. Genaaid gebonden in linnen door Boekbinderij Van Waarden, voorzien van een leeslint en een afwijkend stofomslag, en genummerd en gesigneerd door de auteur onder het colofon. Deze exemplaren zijn uitsluitend en zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via de webshop van Van Oorschot voor 60 euro per stuk.

biesheuvel-verzameld-2008Maarten Biesheuvel
Verzameld werk
Uitgeverij G.A. van Oorschot, mei 2008
de twintig bundels met verhalen die Biesheuvel schreef tussen 1973 en 2004 verzameld in een schitterende driedelige uitgave
[lees meer] – [bestel]

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.