‘Reve en de dood’ – graphic novel in luciferdoosje

Next Post
Previous Post

matchboox-reve-2013Nop Maas, geïllustreerd door Eric J. Coolen
Reve en de dood

MatchBoox, oktober 2013
leporello in (lucifer)doosje, 2x7x5 cm
verkoopprijs € 4,95


Matchboox – kunst in een doosje – zijn uitvouwbare boekjes in een luciferdoosje. Twintig pagina’s in harmonicavorm gevouwen, met een geïllustreerd verhaal.

‘Reve en de Dood’ is speciaal voor MatchBoox geschreven door Nop Maas en het werd geïllustreerd door de Haarlemse kunstenaar Eric J. Coolen.
matchboox-reve-special

Dood, dood, dood-editie
Bij Eric J. Coolen is een speciale, gesigneerde editie met extra’s te koop voor € 10,00.
Inhoud: Matchboox (incl. Het Vuur Brandt alles Schoon-lucifer), postkaart,Pop-upkaart en loep. [bestel]

over Reve en de dood…

Nop Maas (1949) is een Nederlands literatuurhistoricus. Na zijn vertrek bij de universiteit wijdde hij zich geheel aan het schrijven van boeken, waaronder de driedelige biografie van Gerard Reve.

Eric J. Coolen (1965) is vaste illustrator van het Ampzing Genootschap. Veel van zijn werk is terug te vinden in kranten, weekbladen, tijdschriften en boeken.

MatchBoox – de uitgeverij van Emmanuel van Leewe, die drie jaar geleden begon met het uitgeven van luciferdoosjes met een uitvouwbaar boekje.

De verzamelboekjes – mooi kadoboekje!! – zijn te koop in in ongeveer 600 boekhandels in Nederland en Vlaanderen voor 4,95 euro per stuk.
Ook te bestellen op de website van de uitgever Matchboox, waar ook boxen te koop zijn met 4 of 16 verschillende boekjes.
Er zijn al ongeveer tachtig titels op de markt gebracht, van onder meer Arnon Grunberg, Joke van Leeuwen, Arthur Japin en Herman Brusselmans.

over MatchBoox…

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.