‘DJ’ – de nieuwe roman van Kluun als paperback met gratis ebook

Next Post
Previous Post

Schrijver Kluun, Raymond van de Klundert (1964), debuteerde met Komt een vrouw bij de dokter (1,2 miljoen exemplaren verkocht, in dertig landen verschenen), gevolgd door De weduwnaar in 2006. Meer dan 200.000 exemplaren werden verkocht van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! In 2011 verscheen zijn bestseller Haantjes.

Na zes jaar verschijnt nu de roman waar de fans van Kluun al zo lang naar uitkeken.
• Kluun, DJ
Podium, februari 2017
ISBN 9789057596650, 320 pagina’s
> paperback, met code voor gratis ebook € 19,99 | bestel

Het geduld wordt beloond: DJ is een schaamteloze roman, over een Nederlandse dj die op de toppen van zijn roem in een rollercoaster belandt.

Als Thorwald van Gestel wakker wordt in zijn penthouse in Las Vegas, is de kamer bezaaid met champagneflessen, lingerie, drugs en een vrouw die dermate gedrogeerd is dat ze met geen daglicht is wakker te krijgen. Terug in Nederland blijkt DJ Thor het middelpunt te zijn van een schandaal waar de hele wereld van smult.Om de sensatiepers te ontvluchten, duikt hij onder bij een oude studievriend, de schrijver Kluun. Die ziet zijn appartement veranderen in een eenentwintigste-eeuws Achterhuis. Thorwald confisqueert zijn sokken, zijn wodka en zelfs zijn hagelslag. Maar Kluun gelooft de verhalen van zijn vriend niet en gaat op onderzoek uit in Berlijn, Diemen en Las Vegas. Langzaam verandert zijn beeld van zijn Thorwald van Gestel. Totdat DJ Thor te gast is in een tvprogramma waar hij geconfronteerd wordt met beelden van de bewuste nacht… (uitgever)

over dit boek…

Met code voor gratis ebook – De uitgever heeft als promotie besloten de kopers van het gedrukte boek te voorzien van een gratis ebook-versie. De code hiervoor zit op een sticker aan de binnenkant van het omslag. Het ebook los kost € 9,99.

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.