‘De leestip’ – debuut van Shelly King, feelgoodverhaal over boeken en de liefde

Next Post
Previous Post

king-leestip-2015Shelly King
De leestip

Uitgeverij Boekerij, februari 2015
paperback, 288 pagina’s
ISBN 9789022570388, verkoopprijs € 18,95
[bestel]

Een fijn feelgoodverhaal over boeken en de liefde staat op het ontwerp voor de cover van deze roman. Het is het debuut van de Amerikaanse schrijfster Shelly King.

Als Maggie Dupré haar baan bij een groot bedrijf verliest, vreest ze dat ze weer bij haar moeder zal moeten intrekken. Gelukkig vindt ze al gauw weer werk in een tweedehandsboekhandeltje, een baan die haar op het lijf geschreven is.
Tijdens het lezen van een antieke uitgave van Lady Chatterly s Lover vindt ze de betoverende liefdesverklaringen van twee geliefden die elkaar, zo lijkt het, nog nooit in het echt hebben ontmoet. Maggie besluit op zoek te gaan naar deze Henry en Catherine om ze te verenigen én het boekwinkeltje te redden van de ondergang. Haar avontuur brengt echter verwarrende en onvoorspelbare consequenties met zich mee. (uitgever)

over dit boek…

Shelly King werd geboren in South Carolina. Ze verhuisde naar Silicon Valley en werkt als social media-strateeg voor een groot softwarebedrijf. Haar verhalen werden gepubliceerd in verschillende literaire tijdschriften in Amerika. De leestip is haar debuutroman.

king-moment-2014Ook verkrijgbaar…

Engelse editie: The Moment of Everyting
Grand Central Publishing. sept. 2014
ISBN 9781455546794 (bestel)

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.