‘De bibliotheek van geheime dromen’ – Michiko Aoyama

Next Post
Previous Post


Een bijzondere roman over de magie van boeken, het vinden van een leven dat bij je past en de kracht van een luisterend oor.

‘Waar bent u naar op zoek?’ Het klinkt als een triviale vraag, maar dat is het niet. De raadselachtige bibliothecaresse Sayuri Komachi luistert naar haar bezoekers, en ook naar hun onuitgesproken verhaal tussen de regels door. Na haar advies lopen ze altijd weg met één onverwacht boek in handen. Daarin zullen ze de moed vinden die ze nodig hebben om hun perspectief te veranderen en hun leven een wending te geven.

Op iemand vertrouwen kan moeilijk maar ook bevrijdend zijn. Wees niet bang: mevrouw Komachi helpt je om de pagina van je leven om te slaan.

In met elkaar verweven hoofdstukken vertellen vijf zeer verschillende bezoekers van de bibliotheek in een klein buurthuis in Tokio over de verrassende wendingen van hun lot nadat ze Sayuri ontmoetten. Allen staan ze op een kruispunt in hun leven of carrière; het gesprek met de bibliothecaresse is voor elk een levensveranderende ervaring.

• Michiko Aoyama – De bibliotheek van geheime dromen
Meulenhoff, maart 2023
9789029095907, hardcover, 288 pagina’s, € 20,99

<< o.a. te koop via bol.com en Libris.nl >>

zie ook…

    

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.