Catalogus Papier Biënnale 2014

Next Post
Previous Post

rijswijk-catalogus-2014Frank van der Ploeg, Anne Kloosterboer (red.)
Catalogus Papier Biënnale 2014

Museum Rijswijk, juli 2014
paperback
ISBN 9789082180718, verkoopprijs € 19,75

De catalogus is te bestellen bij Museum Rijswijk, en gedurende de tentoonstelling te koop aan de balie van Museum Rijswijk


De editie 2014 is de tiende papierbiënnale die Museum Rijswijk (om de twee jaar) organiseert.

Dankzij de nieuwsgierigheid van de beeldend kunstenaars om te blijven onderzoeken, ontstaat dagelijks beeldende kunst op basis van papier die verrast, ontroert, iets teweeg brengt. De metamorfoses die papier kan ondergaan, kennen geen beperkingen”.

Bij de Papier Biënnale Rijswijk 2014 heeft het Museum Rijswijk een prachtig geïllustreerde catalogus (Ned/Eng) uitgegeven, waarin de werken van de aan de biënnale deelnemende kunstenaars in kleur zijn afgebeeld.

rijswijk-2014-spr1rijswijk-2014-spr2

Auteur van de catalogus is kunsthistoricus Frank van der Ploeg. Binnen de enorme variëteit aan kunstwerken die op de biënnale 2014 te zien zijn, weet hij verbanden te leggen en plaatst hij de werken in de context van de moderne en de hedendaagse beeldende kunst.

Bestellen – Stuur een e-mail naar het Museum Rijswijk secretariaat@museumrijswijk.nl waarna u een factuur ontvangt voor de catalogus en de verzendkosten. Na storting van het bedrag op de rekening van het museum wordt u de catalogus toegestuurd. Graag duidelijk uw adresgegevens vermelden in uw e-mail.

Tentoonstelling – De Papier Biënnale Rijswijk 2014 in Museum Rijswijk is te zien van 14 juni tot en met 26 oktober 2014.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jhDuuwv6bLk[/youtube]

 

Museum Rijswijk
Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.