Van Oorschot Pop-Up-Store

Next Post
Previous Post

verkaaik-gouda-logo17 februari 2014Boekhandel Verkaaik in Gouda opent, in samenwerking met Uitgeverij van Oorschot, gedurende vijf weken een unieke Van Oorschot Pop-Up-Store! Naast de boekenverkoop zullen In deze tijdelijke winkel elke zaterdag bijzondere activiteiten plaats vinden. 

Het complete Van Ooschot-fonds, dat momenteel uit ruim 350 titels bestaat, zal van 22 februari tot en met 29 maart te zien en te koop zijn. Het is voor zover bekend de eerste keer dat het complete fonds van de uitgeverij in één winkel te verkrijgen is. Daarnaast biedt de ‘Van Oorschot pop-upstore’ een uniek aanbod van ramsjvoorraad.

De ‘Van Oorschot pop-upstore’ is ondergebracht in het pand Lange Tiendeweg 23 te Gouda en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Extra – In de tijdelijke winkel zullen elke zaterdag bijzondere activiteiten plaats vinden. Het programma kunt u vinden op de website van boekhandel Verkaaik. Deelnemende auteurs zijn onder anderen Detlev van Heest, Frits Abrahams, Stephan Enter, Willem Jan Otten, Nico Dros en Otto de Kat.

Zaterdag 22 februari – Het startschot voor deze bijzondere winkel wordt gegeven door Wouter van Oorschot. Hij introduceert de lezing van Willem Jan Otten, de winnaar van de P.C. Hooftprijs 2014.

Alle activiteiten starten om 14:00 uur – de toegang is gratis!

Next Post
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.