‘Schip in dok’ – Maarten Biesheuvel ‘gedundrukt door Van Oorschot’

Next Post
Previous Post

 


Met Schip in dok brengt Van Oorschot samen met Biesheuvels lezers een eerbetoon aan hem en zijn werk. Een extra deel in de reeks ‘gedundrukt door Van Oorschot’.

• J.M.A. Biesheuvel
Schip in dok
Van Oorschot, mei 2021
9789028211001, hardcover, 320 pagina’s, € 26,50

<< o.a. te koop via bol.com >>


Een ‘ere-dundruk’ met een keuze uit het werk van J.M.A. Biesheuvel onder de titel Schip in dok. Precies zoals Maarten het graag gezien zou hebben: een prachtig echt gebonden boekje, met stofomslag en een leeslint.

De nieuwe ‘gedundrukt’ verschijnt traditiegetrouw in het najaar, maar voor J.M.A. Biesheuvel maken we graag een speciale eredundruk. Met Schip in dok brengt Van Oorschot samen met Biesheuvels lezers een eerbetoon aan hem en zijn werk.

Zijn rijke en grote oeuvre spreekt tot de verbeelding van velen. Het zit vol korte verhalen en novellen over de wereldzeeën, bijzondere eenlingen, reizen, zijn jeugd en het gekkenhuis, en bevat een uitzonderlijke dosis absurde logica.

Met zijn vele bundels, zoals In de bovenkooi en Reis door mijn kamer, heeft Biesheuvel laten zien wat zijn verbeeldingskracht en fantasie vermag. Het maakte hem tot een zeer geliefde verhalenverteller, zo niet de beste van Nederland. Nu halen we hem andermaal boven, met Schip in dok, waarin we samen met zijn lezers zijn evergreens én verrassende keuzes bijeenbrengen. (uitgever)

In deze reeks verschenen eerder de volgende titels:

.  

   

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.