Scheurkalenders 2019 voor boeken- en taalliefhebbers (en hun kinderen)

Next Post
Previous Post

Ook voor het komende jaar moeten we het weer zonder Poëziekalender doen, maar er zijn tussen het enorme aanbod scheurkalenders toch wat leuke exemplaren te vinden voor boeken- en taalliefhebbers.

 

‘365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben’

Een scheurkalender met 365 romans die je gelezen wilt hebben, samengesteld door Lidewijde Paris.

bestel >>

 

De Taalkalender 2019

Dit is de 26e editie van de scheurkalender van ‘Onze Taal’. Met elke dag leuke en verrassende taalweetjes, samengesteld en geschreven door de medewerkers van Onze Taal. Met onderwerpen als: Moeilijke woorden, Taaladvies, Taalkronkelvrijdag, verdwenen en nieuwe woorden.

<< bestel

 

Van Dale Taalscheurkalender 2019

365 Dagen genieten van de rijke Nederlandse taal. Naast uitleg en herkomst van woorden, idioom en clichés komen ook verdwijnwoorden en trends in onze taal aan de orde.

Nieuw: songteksten die een plek hebben gekregen in onze taal en hun herkomst.

bestel >>

 

Van Dale Taalvoutjes scheurkalender 2019

Van hilarische taalmissers tot de mooiste versprekingen, test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. Met interessante woordweetjes en tal van nieuwe woordcreaties. c

<< bestel

 

Voor de kinderkamer…

In deze vrolijke Kindertaalkalender van OnzeTaal & Kidsweek vind je spreekwoorden die worden uitgelegd, leuke woorden, taalblunders, woordspelletjes, puzzels, grappige raadsels en moppen.

bestel >>

 

Van Dale Junior Taalscheurkalender

Weetjes, raadsels en quizvragen vind je in deze Junior taalscheurkalender. Met informatie over de betekenis, de herkomst en het gebruik van Nederlandse woorden, spreekwoorden en vergelijkingen, maar ook Engelse woorden en natuurlijk moppen en nog veel meer dingen om te doen.

<< bestel

 

De waanzinnige boomhut scheurkalender 2019

En voor de kinderen die eindeloos genieten van elk nieuw deel in de serie ‘Waanzinnige Boomhut Boeken’ is er niets leukers dan ook nog deze kalender aan de muur. Scheur elke dag een blaadje af en laat je verrassen door leuke tekeningen, grapjes en opdrachten rond De waanzinnige boomhut.

bestel >>

 

 

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.