‘Rijks, Masters of the Golden Age’ van Marcel Wanders verovert de wereld

Next Post
Previous Post

wanders-rijks-20153 november 2016 | Het bijzondere boekkunstproject RIJKS van Marcel Wanders kreeg al veel lof toegezwaaid in Nederland. De uitgave Rijks, masters of the Golden Age ; Paintings from the Gallery of Honour is in twee formaten verschenen bij Uitgeverij Komma. De Limited Edition, gebonden, 440 pagina’s, 70 x 50 cm, 35 kg, verkoopprijs € 6.500,00 en de Unlimited Edition met de afmeting 35 x 25 cm die voor € 125,00 te koop is.

overweldigende belangstelling

De uitgever van deze schitterende boeken maakt nu bekend dat er tijdens de Buchmesse in Frankfurt bij de presentatie van de Limited Edition en de Unlimited Edition aan de internationale uitgeverswereld een overweldigende belangstelling was voor het bijzondere kunstboek.

Beide uitgaves gaan verkocht en gedistribueerd worden in:
SPANJE, ITALIE, PORTUGAL, GRIEKLAND, CHINA, THAILAND, USA , JAPAN, SINGAPORE, MALEISIE, SLOVENIE, KROATIE, AUSTRALIE, NIEUW ZEELAND. De komende weken zijn er gesprekken met vertegenwoordigers uit nog diverse andere landen zoals Frankrijk, Duitsland en Rusland.

Twee maanden na het verschijnen van de Unlimited Edition is de eerste oplage van 10.000 stuks nagenoeg uitverkocht en ligt de tweede druk vanaf medio november in de winkels.
Gezien de enorme internationale belangstelling verwacht de uitgever dat er een wachttijd op de Limited Edition ontstaat en zijn er gesprekken over een verhoging van de prijs.
Voor de Unlimited Edition is de uitgever bezig met de voorbereiding voor een derde druk.

Eerder bij BoB…

rijks-detail-cover

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.