Paul de Leeuw schrijft het kookboekenweekgeschenk 2018

Next Post
Previous Post

15 mei 2018 | Voor de tweede keer verschijnt er een Kookboekenweekgeschenk, dit jaar geschreven door amuseur en – zoals hij zelf zegt – kiloknaller Paul de Leeuw. Dat maakte hij vanavond bekend bij het programma M van Margriet van der Linden op NPO 1.

Na het succesvolle Kookboekenweekgeschenk Smaakmakers van vorig jaar – met recepten van zeven toonaangevende culinaire auteurs – verschijnt dit jaar Smaakmaker: ‘Bij wie crème fraîche in de aders vloeit’ (naar een gedicht van Hendrik Tollens).

Kookboekenweek – Van 10 t/m 18 november 2018 is het Kookboekenweek (voorheen bekend als Kookboeken7daagse). Ruim een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken.

Bovendien krijgt u bij aankoop van ten minste € 19,50 aan kookboeken het Kookboekenweekgeschenk, geschreven door Paul de Leeuw, cadeau van uw boekverkoper.

Prijzen – Aan de vooravond van de campagne wordt Het Gouden Kookboek uitgereikt en in het laatste weekend van de Kookboekenweek wordt de Johannes van Damprijs uitgereikt.

Foto: Jasper Loeffen

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.