Over hergebruik van ‘De krant van gisteren’ – voorbeelden, verzameld door Koos Staal

Next Post
Previous Post

staal-krant-2013-1Koos Staal
De krant van gisteren
uitgelezen hergebruik

Koninklijke BDU drukkers, Barneveld, juni 2013

hardcover, 128 pagina’s, 26 x 16,5 cm
verkoopprijs € 15,00 (excl verz.kosten


Op donderdag 13 juni 2013 is het boek ‘De krant van gisteren, uitgelezen hergebruik’ verschenen. 128 Pagina’s over wat u allemaal kunt doen met een krant behalve lezen.

Van het overgrote deel van de oude kranten wordt weer nieuw krantenpapier gemaakt. Een klein deel van de kranten van gisteren belandt echter niet bij het oud papier maar wordt door praktische, inventieve, creatieve mensen voor heel andere doeleinden hergebruikt.

Nieuwsgierig naar dat tweede leven van de krant zocht Koos Staal naar voorbeelden en plaatste oproepen voor tips en voorbeelden in diverse media.
De krant van gisteren is het resultaat van die zoektocht. Rijp en groen, bekend en onbekend, praktisch of artistiek, op alle niveaus door elkaar komen de voorbeelden langs. Ze laten allemaal zien wat je nog meer kunt doen met de krant behalve hem lezen.

staal-krant-2013-2De krant van gisteren is samengesteld door Koos Staal en geproduceerd in samenwerking met Koninklijke BDU drukkers te Barneveld. Het boek werd gedrukt op een echte kranten-rotatiepers van de Koninklijke BDU te Barneveld en is verspreid onder relaties van Staal&Duiker en BDU.

Bestellen – Voor belangstellenden is De krant van gisteren te bestellen. Mail uw naam en adres naar dekrantvangisteren@gmail.com of post@staalduiker.com en het boek wordt u toegezonden voor € 15,- (exclusief verzendkosten)

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.