Flitsaanbiedingen van Hes & De Graaf Publishers

Next Post
Previous Post

12 juni 2013 – Bij Uitgeverij HES & DE GRAAF Publishers in Houten publiceren ze veel boeken op het gebied van boekgeschiedenis en bibliografie. Dit zijn over het algemeen Engelstalige wetenschappelijke werken.

De uitgeverij gaat de komende maanden opruiming houden en ze doen dat door elke week een aantal titels tegen scherpe prijzen aan te bieden. De aanbiedingen zijn maar een week geldig. Het lijkt noodzakelijk om je in te schrijven op hun nieuwsbrief, want op hun website is (vooralsnog?) niets te vinden van deze opruiming.

Over the coming months we will be offering selected titles from our backlist at heavily discounted prices, to clear our warehouse. This week are four books on special offer.

Deze week, van 12-19 juni worden 4 titels aangeboden, waaronder bv: ‘The World Of A Seventeenth-Century Collector – The Atlas Blaeu-Van Der Hem’ van €99 voor €55 en ‘De inventione dialectica (et) Lucubrationes. Ed. Alardus Amstelredamus’ van €135 voor €45.

NB – Dit uitgevershuis is ook verantwoordelijk voor een schitterende facsimileuitgave van de ‘Atlas Blaeu-Van der Hem’ (zie Boekendingen).

Next Post
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.