Carlos Ruiz Zafón presenteert ‘Het labyrint der geesten’ in het Concertgebouw

Next Post
Previous Post

Op 13 november 2017 presenteert de Spaanse auteur Carlos Ruiz Zafón, bekend van de internationale bestseller De schaduw van de wind, zijn nieuwe roman Het labyrint der geesten in het Concertgebouw te Amsterdam. 

Carlos Ruiz Zafón keert na acht jaar terug naar Nederland ter gelegenheid van de verschijning van zijn nieuwe roman ‘Het labyrint der geesten‘. Uitgeverij Signatuur organiseert in samenwerking met BorderKitchen ‘Een avond met Carlos Ruiz Zafón’ op maandag 13 november in het Concertgebouw te Amsterdam.

>> vanaf ma 7 november te koop bij bol.com

In een geanimeerd gesprek over de grote finale van zijn vierluik zullen ook zijn schrijverschap en liefde voor muziek aan bod komen. Aan de hand van door hem gekozen filmmuziek en een eigen compositie voert hij ons naar die magische wereld waar literatuur en muziek samenkomen.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via www.concertgebouw.nl.
Het evenement vindt plaats van 19.35u tot 21.45u in het Concertgebouw te Amsterdam. Kaarten  € 15,00 en € 17,50.

Carlos Ruiz Zafón (1964-2020) is de meest gelezen Spaanse schrijver na Cervantes. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, zijn werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen. Zijn nieuwe roman Het labyrint der geesten is de meesterlijke ontknoping van het vierluik Het kerkhof der Vergeten Boeken. Opnieuw betovert hij ons met een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn universum waarin alle hoofdpersonen van de reeks de revue passeren. Zijn eerdere romans De schaduw van de wind, Het spel van de engel en De gevangene van de hemel zijn stuk voor stuk hedendaagse klassiekers geworden.

Hieronder de vier delen in de meest recente uitvoering bij bol.com

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.