Bol.com start met ebook-abonnement Kobo Plus – ‘lees zoveel je wilt’

Next Post
Previous Post

22 februari 2017 | Bol.com en Kobo introduceren vandaag een abonnementsdienst voor ebooks onder de naam Kobo Plus. Voor een vast bedrag per maand kunnen gebruikers onbeperkt e-books lezen.

Webwinkel Bol.com en e-readerfabrikant Kobo starten de abonnementsdienst Kobo Plus. Voor € 9,99 per maand kunnen gebruikers onbeperkt ebooks lezen op een e-reader van Kobo, of met behulp van een app voor smartphones, tablets en computers.

Abonnees hebben toegang tot ruim 40.000 boeken binnen de abonnementsdienst. Van deze titels zijn ruim 16.000 Nederlandstalig. Nog niet alle uitgevers stellen hun volledige ebook-fonds beschikbaar, maar het aanbod zal snel groter worden, is de verwachting.

De eerste maand kan Kobo Plus gratis worden uitgeprobeerd, daarna kan het abonnement op ieder moment worden opgezegd.

Promofilmpje…

Meer aanbieders – De Kobo Plus abonnementsdienst is in Nederland niet de eerste met een ‘all you can read’ aanbod. In 2013 begon Boekenwolk met een online bibliotheek met digitale kinderboeken. In 2015 kwam Bruna met Bliyoo, een app voor onbeperkt boeken en tijdschriften lezen tegen een vast bedrag per maand. De Deense abonnementsdienst Mofibo begon in 2016 op de Nederlandse markt, maar is inmiddels opgegaan in Storytel dat alleen gericht is op luisterboeken. De Russische ebookabonnementsdienst Bookmate is marktleider in Rusland en actief in diverse Aziatische landen en Zuid-Amerika en wil ook in Zweden, Denemarken en Nederland de ebookmarkt veroveren.

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.