ABC daar begint het mee – jeugdliteratuur van Overijssel

Next Post
Previous Post

bartels-overijssel-2016Gees Bartels-Martens
ABC daar begint het mee
jeugdliteratuur van Overijssel

eigen uitgave, november 2016
290 pagina’s
> softcover € 19,50 / 29,95 |

“ABC daar begint het mee” is een rijk geïllustreerd overzicht van de jeugdliteratuur in Overijssel. Vanaf de vroegste boekjes voor de Latijnse scholen, prachtige prentenboeken in de 18e eeuw, drukkers in de bloeitijd van de Hanze, leesplankjes, schrijvende dominees en onderwijzers, de snel veranderende wereld in de twintigste eeuw, ABC boekjes, strips en plaatjesalbums en schrijvers uit alle delen van de provincie. Dit alles en nog veel meer gebundeld in één boek. 

Niet eerder is de wereld van de jeugdliteratuur van deze provincie zo compleet in beeld gebracht. Honderden namen passeren de revue in dit rijk geïllustreerde boek van 290 pagina’s.

Dankzij enkele subsidiënten gaat een grote wens van schrijfster Gees Bartels uit Nieuwleusen in vervulling; het resultaat van jarenlang vastleggen van wat ze tegenkwam over dit onderwerp.

Intekenen tot 25 november 2016, door overmaking van € 19,95 (zonder portokosten) of € 23,45 (met portokosten) aan G. Bartels-Martens, rekeningnummer NL64 RBRB 0943 2481 24 met vermelding van: ABC: daar begint het mee. Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Vanaf 25 november 2016 is de prijs van het boek € 29,95. Voor meer informatie: gees.bartels@home.nl

Het boek verschijnt op 25 november 2016 bij Rijnbrink in Nijverdal – meer

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.