2e Editie van ‘Fotoboek!’ – een dag voor liefhebbers van het fotoboek

Next Post
Previous Post

fotoboek-poster-2014
Zondag 16 februari 2014 wordt in het Nutshuis in Den Haag de tweede editie van Fotoboek! georganiseerd. Een dag voor professionals en liefhebbers van het fotoboek. Met naast veel fotoboeken (oud en nieuw, ruil, koop en kijk), ook films, interviews, vormgevers, fotografen en exposities.

Fotoboek! is een dag vol informatie, uitwisseling, vermaak en natuurlijk fotoboeken, voor fotografen, ontwerpers en alle liefhebbers van het fotoboek.

Naast advies op maat, inkijkjes in persoonlijke archieven en diepteonderzoek naar Screendumping, een speciale presentatie van het Meermanno Museum, speeddates voor fotografen met experts op het gebied van het fotoboek, nog meer film, signeersessies, ruilhandel en interviews.

Maar er zal ook een grote verzameling oude en nieuwe fotoboeken te koop zijn.

De volgende boekverkopers zullen aanwezig zijn: Fotomuseum, The Eriskay Connection, Post Editions, Fw:, Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, LhGWR, FOTODOK, PhotoQ, Het fotoatelier, Van Paddenburg, Frits Baarda, The American Bookstore, De Buitenkant, The printroom, en speciaal voor de liefhebbers van het Belgische fotoboek photobook_be en vele anderen.

 

Next Post
Previous Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.